NL FR
 
 
Doorzoek de catalogus
 
 
   
 
Nieuwbouw Waasmusnter  

ADVYS is een B2B bedrijf dat gespecialiseerd is in hulpmiddelen, therapiematerialen en hoog-laagsystemen voor keuken en badkamer. ADVYS is sinds 1995 op de markt en is in de Benelux intussen uitgegroeid tot marktleader in de ergotherapie en een van de belangrijke toeleveranciers van de professionele thuiszorg.

Bij de hulpmiddelen ligt de sterkte in een breed en snel beschikbaar gamma. Momenteel worden meer dan 4500 referenties permanent op stock gehouden. Er werden vindingrijke en originele oplossingen geselecteerd voor de badkamer, het toilet, eten, schrijfhulpen, mobiliteit en vrijetijdsbesteding. ADVYS stelt een eigenzinnige selectie samen uit bekende en minder bekende hoek, o.a. Patterson-Homecraft, Ropox, NRS, Gordon Ellis, Drive, Peta, Rolyan, Dycem, Joncare, Ornamin naast een hele reeks kleinere gespecialiseerde leveranciers. Deze eigen selectie is deze die men terugvindt op www.advys.eu en in de ADVYS-catalogi.
Therapiematerialen situeren zich voornamelijk op het terrein van de ergotherapie, de logopedie en de kinesitherapie.
Tenslotte is er het gamma van de hoogteverstelbare systemen voor o.a. keukens.

ADVYS heeft een notificatie/erkenning voor het importeren en verdelen van Medische Hulpmiddelen onder de FAGG wetgeving.

Magazijnen, kantoren, correspondentie en maatschappelijke zetel:

Manta 20
B-9250 Waasmunster
Belgium
Tel +32 (0)78 151 171
Fax +32 (0)78 151 181
info@advys.be
www.advys.eu

disclaimer

 

 
    Website ontwikkeling door Trivali webcommunicatie