Doorzoek de catalogus
 
 
   
 

Update: Binnenkort lanceert Advys zijn nieuwe website. De creatie ervan loopt enige vertraging op. Bedankt voor uw geduld. Onze nieuwe artikelcodes voor 2023 kunt u enkel op onze nieuwe website terugvinden. Met onze oude referenties kunt u gerust nog bestellingen doorsturen via orders@advys.be 

Hier kunt u een overzicht downloaden met de oude en bijhorende nieuwe artikelcodes.

 

 

De ADVYS MASTERCATALOGUS omvat ons ruime aanbod aan hulpmiddelen, even een kijkje nemen ?

ADVYS is een B2B bedrijf dat gespecialiseerd is in hulpmiddelen, therapiematerialen en hoog-laagsystemen voor keuken en badkamer. ADVYS is sinds 1995 op de markt en is in de Benelux intussen uitgegroeid tot marktleader in de ergotherapie en een van de belangrijke toeleveranciers van de professionele thuiszorg.

Bij de hulpmiddelen ligt de sterkte in een breed en snel beschikbaar gamma. Er worden vindingrijke en originele oplossingen geselecteerd voor de badkamer, het toilet, eten, schrijfhulpen, mobiliteit en vrijetijdsbesteding. ADVYS stelt een eigenzinnige selectie samen uit bekende en minder bekende hoek, o.a. Performance Health-Homecraft, Ropox, Vela, NRS, Gordon Ellis, Drive, Ornamin, Dycem, Ornamin, Breezi, Kingkraft naast een hele reeks gespecialiseerde leveranciers. Deze eigen selectie vindt men terug op de website www.advys.be en in de ADVYS-catalogi.
Therapiematerialen situeren zich voornamelijk op het terrein van de ergotherapie, de logopedie en de kinesitherapie.
Tenslotte is er het gamma van de hoogteverstelbare systemen voor o.a. keukens, douchesystemen van EASA.

Vanaf 2011 werd de merknaam ADHOME geïntroduceerd. Het ADHOME gamma werd speciaal ontwikkeld voor de retail en verzamelt een aantal hulpmiddelen met een goede prijs/kwaliteitsverhouding en met een herkenbare verpakking. Jaarlijks wordt een ADHOME mini cataloog opgemaakt die gratis op te vragen is bij ons voor uw verdeelpunt.

ADVYS heeft een notificatie/erkenning en registratie voor het importeren en verdelen van Medische Hulpmiddelen onder de FAGG wetgeving.

Bij ADVYS zijn uw persoonsgebonden gegevens absoluut veilig door onze GDPR Policy.

Magazijnen, kantoren, correspondentie en maatschappelijke zetel:

Manta 20
B-9250 Waasmunster
Belgium
Tel +32 (0)78 151 171
Fax +32 (0)78 151 181
BTW: BE0727.965.501
info@advys.be
www.advys.be

disclaimer

 

 
    Website ontwikkeling door Trivali webcommunicatie