Doorzoek de catalogus
 
 
   
 
Design boterhamplank voor éénhandig gebruik Theomatik
Theomatik is de winnaar van de Henry Van de Velde design prijs. Deze boterhamplank werd ontwikkeld door designbureau Boonen en genoemd naar Theo Willen, vrijwilliger in een revalidatiecentrum, die dit bedacht vanuit zijn perceptie dat mensen tijdens de koude maaltijden geconfronteerd worden met hun beperking en aangewezen zijn op hulp.
Het compact, hygiënisch ontwerp is voorzien van wigvormige, antislip inkepingen aan de zijkant om bijvoorbeeld kleine verpakkingen boter, confituur, ... in te fixeren zodat men ze kan openen.
Het bijgeleverde wegneembare mes kan de zakjes van suiker, thee en beleg openen.
De maaltijd wordt vervolgens voorbereid op het handig antislip bordje, dat voorzien is van een insnijding langs de opstaande randen waardoor men zelfstandig een boterham doormidden kan snijden.
Het bordje is afzonderlijk afneembaar.
Technische info:
• materiaal: polypropleen en silicone antslip
• afmetingen plankje: 30 x 17 x 6 cm
• afmetingen inkepingen: Ø 2 tot 6 cm
• gewicht: 900 g
• vaatwasbestendig

Multifunctionele keukenplanken zijn vaak voorzien van inox pinnetjes om een voedingsproduct te fixeren. Deze pinnetjes zijn om veiligheidsredenen niet té scherp, zodat er altijd een minimum aan kracht vereist is om er bv. groente of fruit op te duwen.
Het is een compromis tussen veiligheid en functionaliteit.
Artikel Artikelnr    CNK
  AD165930  € 64.5 incl 21% BTW 4174991  
(bestelhv. 5)  AD165930-x5  € 64.5 incl 21% BTW 4174991  Gelieve in te loggen om onze prijzen te bekijken
Hier kan u inloggen, om zo onze prijzen te zien. Indien u nog geen gebruikersnaam heeft, gelieve contact met ons op te nemen.

Uw gebruikersnaam:
Uw paswoord:
 
    Website ontwikkeling door Trivali webcommunicatie