OVER ADVYS

Advys  is invoerder van medische hulpmiddelen voor thuisgebruik (ADL) en het paramedisch team. We verdelen niet rechtstreeks naar de eindgebruiker, maar werken via bandagisten, medische vakhandels, apotheken en thuiszorgwinkels.  We leveren ook aan ziekenhuizen en zorginstellingen.

Bekende merken als Vela, Ropox, Etac, Performance Health, ... mogen we tot onze portefeuille rekenen.

'Providing best practice for the medical professional'

Deel van de INDEQS GROUP 

INDEQS is de overkoepelende groep waarvan Gymna, Barthels, Vitamed, Advys en Architime deel van uitmaken.
Deze familiale en dynamische groep wil dé referentiepartner zijn voor kinesitherapeuten artsen, de orthopedische vakhandel en de aanverwante architectuur.

De 5 bedrijven in het kort:
Gymna mag zich met meer dan 50 jaar op de teller markleider in België noemen als we het hebben over de verkoop van apparatuur en toebehoren voor kinesisten, ziekenhuizen en zorginstellingen. 
 Barthels is synoniem voor meer dan 6.000 medische artikelen voor artsen en verpleegkundigen; van onderzoekstafels tot injectienaalden …
 Vitamed is exclusief verdeler van medische producten zoals Push braces en Sigvaris steunkousen, toeleverancier voor een brede waaier van professionals zoals bandagisten, apotheken, rusthuizen, thuiszorgwinkels, ziekenhuizen.
Advys is verdeler van medische hulpmiddelen voor thuisgebruik (ADL) en het paramedisch team. Ze verdeelt producten van Vela, Ropox, Performance Health, ...
Architime is een jong en dynamisch architectenkantoor toegespitst op bouwen, verbouwen van medische praktijken.

Advies en opleiding

Ons ervaren team van vertegenwoordigers staat u met raad en daad bij om u te begeleiden in de juiste keuze van het gewenste product. 
Ze staan steeds klaar om product opleidingen te voorzien. We geloven dat productkennis u het extra vertrouwen geeft om uw klant op een correcte manier te helpen.  


Uitstekende kwaliteit en service 

Advys selecteert alleen hoog kwalitatieve producten die we u met veel vertrouwen aanbieden. 
Naast kwaliteit is service voor ons ook heel belangrijk. We bieden u een luisterend oor, opvolging van uw vragen en zoeken mee naar correcte oplossingen.

 

Website met bestelmogelijkheden

Als medische vakhandel kan u op onze website een account verkrijgen waarmee u vlot uw bestellingen kan plaatsen en opvolgen. Wanneer u bent ingelogd, krijgt u uw aankoopprijzen en promoties te zien.
Als particulier kan u producten op de website raadplegen, maar u krijgt geen bestelaccount.